FANDOM


Forside Cover

Vi har fået ny hjemmeside - gå til www.horsefair.dk!

Dette er en midlertidig hjemmeside for Gila Horsefair.

Du har her mulighed for at se alle vores varer, men du kan hverken bestille eller betale via denne side! Ønsker du at bestille, sender du en mail til horsefair@gmail.com og skriver din bestillingsliste - skriv, som det står på varerne: Varenummer + Varetekst + Pris. Du er også velkommen til, at ringe efter kl. 18.00 på: 2868 4767. Portoen bliver regnet ud, når varerne er bestilt og du får et konto-nummer, du kan overføre til. Du er også velkommen til at komme og hente dine varer i Helsingør og dermed spare portoen. Er du i tvivl om, hvad du vil købe, er du naturligvis også velkommen til, at komme og se hestene "live" - Du skal bare vide, at alt står i kasser i privat hjem - men vi åbner MEGET gerne alle kasserne! :)

Ønsker du en vare, som ikke er på lager, så lad os det vide - så undersøger vi, om vi kan nå at få den hjem.

Som regel er vi hurtige til at sende, men der KAN gå en uge. Så hvis du skal bruge varene, inden en vis dato, så husk at gøre opmærksom på det!

Der er stadig varer, som ikke er kommet på siden, men de vil komme løbende... Ligesom der også vil dukke oplysninger op, om de enkelte varer ( - dem kan du finde ved, at trykke på varens navn). De skal nok komme i de næste dage/uger...

Jeg håber at du synes, at siden er nem at navigere rundt i! Find hestene herunder... :)

-Gitte Christensen


Breyer Traditional / Skala 1:9

Breyer Classic / Skala 1:12

Breyer Stablemates / Skala 1:32

Find også Gila Horsefair på facebook!

Facebook Logo
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.